Kijktip: The New Pope, met Jude Law en Sharon Stone

Zie hier de trailer van The New Pope

Leestijd: < 1 min

De immer knappe Jude Law samen met filmlegende Sharon Stone en gothrocker Marilyn Manson in één serie? Dat wil je niet missen. The New Pope is het vervolg op The Young Pope, waarin Jude Law wederom te zien is als paus. Maar niet in de hoedanigheid zoals je zou verwachten…

Vanaf vandaag op lumiereseries.com en 22 mei op DVD: The New Pope van Oscar-winnaar Paolo Sorrentino. In het vervolg op The Young Pope keren onder anderen Jude Law, Ludivine Sagnier en Cécile de France terug, naast nieuwkomers als John Malkovich, Sharon Stone en Marilyn Manson.

Verrassende wendingen
Aan het begin van The New Pope ligt Paus Pius XIII (een rol van Jude Law) in coma. Na enkele verrassende wendingen slaagt staatssecretaris Voiello erin om de charmante en verfijnde Britse aristocraat Sir John Brannox (gespeeld door John Malkovich) als Johannes Paulus III op de pauselijke troon te plaatsen.

De nieuwe paus lijkt aanvankelijk perfect, maar hij verbergt geheimen en is kwetsbaar. Hij merkt al snel dat het niet eenvoudig zal zijn de charismatische Pius XIII te vervangen.

Heilige
Lenny Belardo (de oorspronkelijke naam van Pius XIII), wiens leven aan een zijden draadje hangt, wordt door duizenden gelovigen immers vereerd als een heilige. De kerk ligt ondertussen onder vuur door een reeks schandalen die de gevestigde hiërarchie ondermijnen, terwijl externe bedreigingen de symbolen van het christendom raken.

Maar, zoals altijd, is niets wat het lijkt in het Vaticaan. Goed en kwaad schrijden arm in arm door de geschiedenis. Voor de definitieve ontknoping moeten we wachten tot de gebeurtenissen hun onvermijdelijke loop hebben genomen.

Cast
De cast bestaat uit Jude Law, John Malkovich, Silvio Orlando, Cécile de France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier, Sharon Stone, Marilyn Manson en anderen.

The New Pope is te vinden op Lumièreseries.com en kost € 12,50. De dvd verschijnt op 22 mei en kost € 24,99. Hier de trailer.

Powered by Labrador CMS