Ryan Murhpy wil met zijn nieuwe serie een inkijkje geven in de levens van filmsterren en –makers in het Hollywood van na WO II. In die tijd was het niet gebruikelijk om openlijk gay te zijn als Hollywoodster, een thema dat uitgebreid terugkomt in de serie Hollywood. Daarnaast snijdt Murphy thema’s aan als (seksuele) ongelijkheid en discriminatie.

Jake Picking is in Hollywood te zien als Rock Hudson, de acteur die in 1985 kwam te overlijden aan de gevolgen van aids. Pas na zijn dood werd bekend dat Hudson een dubbelleven leidde: voor de buitenwereld was hij getrouwd met Phyllis Gates, de secretaresse van zijn agent Henry Willson, maar achter de schermen wisten velen dat hij een relatie had met Willson zelf.

Acteur Jake Picking (29) zou je kunnen kennen van de film Dirty Grandpa, met Robert de Niro als vieze opa en Zac Efron als zijn hunky kleinzoon. Ook is hij binnenkort te zien in de film Top Gun: Maverick.

Hollywood is vanaf 1 mei te zien op Netflix. De trailer deelden we gisteren al, hier onder vind je de mooiste foto’s van Jake.