“Vlieg zonder vleugels en maak je dromen waar”

Leestijd: < 1 min

Splinter Chabot zit net als iedereen thuis. De schrijver, presentator en ons huidige covermodel is een YouTube-serie gestart, waarin hij min of meer bekende Nederlanders naar hun mooiste zin vraagt. Deze keer is Jurre Geluk aan de beurt, toevallig ook al een Winq-covermodel. Hier de beelden!

Splinter tussen de regels is de naam van een YouTube-serie, waarin Splinter Chabot bevriende BN’ers aan de tand voelt over hun favoriete zin. Jurre Geluk heeft een heel bijzondere herinnering aan een zin, die zijn moeder hem op een briefje had meegegeven.

Jurres vertelt vervolgens dat hij zijn moeder heel erg mist, ze kunnen elkaar alleen zien via FaceTime, maar dat is natuurlijk heel anders dan dat je haar een knuffel kunt geven. Net zoals heel veel mensen, op dit moment.

Vervolgens vertelt Jurre hoeveel hij heeft gehad aan de wijze les die zijn moeder hem meegaf: “Vlieg zonder vleugels en maak je dromen waar.” Bekijk hier de video waarin Jurre en Splinter met elkaar spreken over betekenisvolle zinnen.

Powered by Labrador CMS