Het werkt als volgt: je hebt de videotool Zoom nodig, die je eenvoudig installeert. Vervolgens log je in en kom je terecht in een videoroom, waar je mensen in groepsverband ontmoet en de kans krijgt om één op één af te spreken.

Liefdesvirus
Liefde in tijden van corona richt zich op singles tussen de 20 en 39 jaar. Komende donderdag is er een sessie voor M/M en een voor V/V. De bedenkers zeggen hierbij: “Online is iets minder flexibel dan in real life. Maar het biedt je wel de kans het liefdesvirus op te lopen.”

Meedoen? Het evenement vindt plaats op donderdag 30 april van 20:00 tot 22:00 uur, met eventueel een kleine uitloop. Deelname kost € 7,50. Hou dan de Facebook-pagina van Liefde in tijden van corona in de gaten voor updates en lees daar ook ervaringen van vorige dating-events.

Tip
Nog een tip van de organisatie: “Misschien dé perfecte gelegenheid om je na vier weken joggingbroek op de bank (ach wie ziet me?) weer even op te doffen voor de video! Daarnaast vragen we je goed voor jezelf te zorgen: zit klaar met je theetje, wijntje of waar jij dan ook zin in hebt. En niet geheel onbelangrijk: zorg dat je pen en papier bij je in de buurt hebt liggen.”

Ook de tickets voor het event koop je via Facebook.