Acteur Michael Cimino is in deze nieuwe serie te zien als Victor, die nieuw is op de Creekwood High School. Net als Simon worstelt hij met zijn gevoelens voor jongens en daarom zoekt Victor steun bij Simon. Die helpt hem bij zijn comint-out en ook hoe hij de dagelijkse schermutselingen binnen de schoolmuren het beste kan doorstaan.

Verteller
Nick Robinson, de acteur die Simon Spier speelde in de film, is nu aangetrokken als producent van de serie. Ook leent hij zijn stem aan die van de verteller in de serie.

Ugly Betty-actrice Ana Ortiz speelt Isabel, de moeder van Victor die moeite heeft met haar verhuizing naar een ander deel van het land. James Martinez (One Day At A Time) speelt Armando, de nogal macho uitgevallen vader van Victor.

Hulu
Love, Victor zou aanvankelijk worden uitgezonden door Disney+, maar uiteindelijk vonden ze de serie vanwege het alcoholgebruik en de seksuele ontdekkingstocht van Victor ‘niet gezinsvriendelijk genoeg’. Daarom verschijnt de serie nu op Hulu.

19 juni is het zover. Hier zie je alvast een eerste scène van Love Victor, die dit weekend in première is gegaan. En hier zie je de mooiste Instagramfoto’s van hoofdrolspeler Michael Cimino.