Na vier seizoenen kwam er vorig jaar een einde aan een van de populairste Netflix-series, Unbreakable Kimmy Schmidt. Ellie Kemper kruipt nog een keer in de huid van de klunzige Kimmy, die in haar jeugd jarenlang opgesloten heeft gezeten in een bunker en daardoor nogal wereldvreemd overkomt.

Dolkomisch
Unbreakable Kimmy Schmidt was een sitcom, waarbij de trauma’s uit het verleden hier en daar werden aangestipt, maar het was vooral een vrolijke boel met situaties die regelmatig uit de hand liepen. De bijrollen waren dolkomisch, met Tituss Burgess als haar gay best friend en Jane Krakowski als haar rijke werkgeefster.

Daniel Radcliffe
Na vier tv-seizoenen volgt op 12 mei een film op Netflix, met de titel Kimmy Vs. The Referend. In de trailer is te zien hoe Kimmy op het punt staat om te trouwen met Prins Frederick, een rol van Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe. Het bijzondere aan de film is, dat er interactieve elementen inzitten: de kijker bepaalt hoe die verloopt door op een aantal momenten keuzes te maken die onder in beeld verschijnen, vergelijkbaar met Black Mirror: Bandersnatch.

Hier de beelden van Kimmy Vs. The Referend