Adam Lambert veilt theatrale kostuums voor goed doel

Zit er iets bij van jouw gading? Ga snel kijken

Leestijd: < 1 min

Loop jij straks rond in een driedelig fuchsiakleurig kostuum van Dolce & Gabbana dat Adam Lambert heeft gedragen tijdens zijn tournee? Of in een mintgroen leren jack dat hij aanhad toen hij met Queen over de wereld trok? Dat kan, want de zanger veilt nu een groot aantal tourkostuums voor het goede doel.

Adam Lambert ziet er steevast theatraal en flamboyant uit tijdens zijn optredens. Of hij nou op het podium staat in een felgele strakke broek van H&M of in couture van topontwerpers als Dolce & Gabbana: hij komt altijd spectaculair voor de dag.

Wil jij wat van de flair van Adam Lambert in huis halen? Dat kan, want via eBay veilt de zanger maar liefst 15 verschillende looks. De opbrengsten gaan naar de LHBTQ-belangenorganisatie GLAAD en naar zijn eigen stichting, de Feel Something Foundation.

Afgelopen zondag kondigde Adam de veiling aan tijdens GLAAD’s Together In Pride livestream. Hij vertelde aan presentator/acteur Billy Eichner dat zijn veilingcollectie bestaat uit optreedkostuums en mode-items.

Het hardst gaat een mintgroen leren jack van 99%IS dat Adam droeg tijdens de Rhapsody Tour met Queen in 2019. Het bod daarop is bij het schrijven van dit artikel 2.550 dollar.

Zit er iets bij van jouw gading? Ga snel kijken.

.@adamlambert joined @billyeichner on #TogetherInPride. Thank you for all of your support, Adam! pic.twitter.com/V0FfAyGrtB

Powered by Labrador CMS