Is een Lady Gaga-jockstrap iets voor jou?

Nu te koop in haar webshop

Leestijd: < 1 min

Lady Gaga heeft iets heel leuks bedacht voor de promotie van haar nieuwe album Chromatica, dat eind deze maand zal verschijnen: op haar website verkoopt ze knalroze jockstraps met daarop het logo van haar plaat. Is dat jou te heftig? Dan zijn er ook ‘gewone’ slips te koop.

Op 29 mei komt Chromatica uit, het zesde officiële studioalbum van Lady Gaga. Een eerste single kwam eind februari al uit, met een video waarin Lady Gaga te zien was in felgekleurde outfits, waaronder een futuristisch robotpak in shocking pink.

Jockstrap
Dezelfde kleur komt nu terug in het webwinkeltje van de zangeres. Voor 30 dollar download je daar vanaf 29 mei haar digitale album en krijg je er deze knalroze jockstrap bij.

Vind je een jockstrap te heftig (en dat kunnen we ons voorstellen want dat fluorescerende roze doet bijna pijn aan je ogen), dan is er ook een groene slip met daarop het Chromatica-logo. Vind je roze tóch leuk maar een jockstrap niet? Dan kun je ook kiezen voor een zogeheten ‘thong’, of in sexy Nederlands: een veterslip.

Ariana en Elton John
Over het album zelf: Lady Gaga heeft bevestigd dat Ariana Grande is gestrikt voor een samenwerking. Het is een danceduet dat ‘Rain On Me’ heet. Een ander duet zingt Gaga met Elton John, ‘Sine From Above’ gaat dat heten.

De volledige (voorlopige?) tracklist vind je hier.

Bron: Gay Times

Lady Gaga Jockstrap
Lady Gaga Jockstrap
Powered by Labrador CMS