Tweede seizoen The Politician komt eraan

Met een glansrol voor... Bette Midler!

Leestijd: < 1 min

The Politician, de door Ryan Murphy geproduceerde serie over een ambitieuze jongen die de voorzitter van een leerlingenraad wil worden, krijgt binnenkort een tweede seizoen. In het vervolg zien we hoofdpersonage Payton Hobart strijden voor een plekje in de senaat van zijn staat.

In het nieuwe seizoen van The Politician zien we hoe Payton Hobart gaat studeren in New York. Hij is uit op een plekje in de staatssenaat maar moet daarvoor eerst de zittende senator uit haar stoel wippen. Dede Standish, de zittende senator en haar chief of staff Hadassah Gold worden gespeeld door twee sterren van formaat: Judith Light (Who's The BossTransparent) en Bette Midler (Beaches, Hocus Pocus). Ook Gwynth Paltrow is opnieuw te zien als Paytons moeder.

Het tweede seizoen van The Politician is vanaf 19 juni te zien op Netflix. Goed nieuws voor fans van hoofdrolspeler Ben Platt: op 20 mei verschijnt de special Ben Platt: Live from Radio City Music Hall op de streaminggigant. Bekijk daarvan alvast de trailer:

Powered by Labrador CMS