Hot op Instagram: acteur Darren Barnett uit de Netflix-hit Never Have I Ever

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Never Have I Ever lijkt op het eerste gezicht de zoveelste highschool-serie op Netflix. Maar kijk even wie er meespeelt: de hunky Darren Barnett. We doken meteen z’n Instagram-account even in, en dit zijn z’n leukste foto’s.

Never Have I Ever is een serie over een tienermeisje met Indiase roots, Devi (een rol van Maitreyi Ramakrishnan). Na een traumatisch jaar waarin haar vader is overleden, probeert Devi populair te worden op haar highschool, maar dat gaat niet vanzelf.

De serie is deels gebaseerd op het leven en de jeugd van Mindy Kaling, die de serie heeft bedacht (en er zelf ook in meespeelt). Darren Barnett is te zien als Paxton Hall-Yoshida, op wie Devi verliefd is.

Darren is 29 jaar, maar speelt hier een 16-jarige tiener. Het is zijn eerste echte rol in een tv-serie, en binnenkort is hij ook voor het eerst te zien in een dragende filmrol. Dat is in American Pie Presents: Girls’ Rules.

Hoog tijd dus, om kennis te maken met Darren. Hij werd in 1991 geboren in Los Angeles, zijn moeder is half Japans / half Zweeds en zijn vader is half Duits / half Cherokee Indian. Naast zijn opleiding als acteur is hij ook opgeleid tot makelaar. Maar of hij ooit nog gaat makelen nu hij de smaak van het acteren te pakken heeft? We zullen het zien. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Coverbeeld: Netflix

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS