Bekijk de trailer van Queer Eye - seizoen vijf

Tien nieuwe afleveringen vanaf 5 juni op Netflix

Leestijd: < 1 min

Met tien afleveringen is het nieuwe seizoen van Queer Eye het langste ooit. Vanaf 5 juni is op Netflix te zien hoe de Fab Five een priester te hulp schieten die worstelt met zijn seksualiteit, een kersverse moeder en een vader die indruk wil maken op zijn dochter met een speech op haar bruiloft. Hier de trailer!

Jonathan Van Ness, Tan France, Karamo Brown, Bobby Berk en Antoni Porowski maakten na hun kortstondige uitstapje naar Japan weer een compleet nieuw seizoen van Queer Eye.

Queer Eye maakte in zijn huidige vorm zijn debuut in 2018 en won sindsdien zeven Primetime Emmy Awards en een GLAAD Award. Na vier seizoenen en een Japan-special trekken de heren nu door naar Philadelphia, Pennsylvania.

Inmiddels is er groen licht gegeven voor seizoen zes, waarin de mannen van Queer Eye naar de staat Texas gaan, om in hun eigen woorden ‘helden te zoeken op de prairie om ze een beetje liefde te geven.’

Maar zover is het nog niet, want eerst staat het vijfde seizoen in de startblokken. Vanaf 5 juni is Queer Eye – seizoen vijf te zien op Netflix. Hier de trailer.

Coverbeeld: Netflix

Powered by Labrador CMS