Drag Race-sterren te zien in fundraiser voor Black Lives Matter

Maandagavond om 21:00 uur

Leestijd: < 1 min

Vinegar Strokes, bekend van RuPaul's Drag Race UK, presenteert maandag 8 juni een inzamelingsactie voor organisaties die de zwarte LHBTQ-gemeenschap ondersteunen. In de livestream zijn tal van haar drag-collega's te zien, onder wie Mayhem Miller. Latrice Royale zal te zien zijn met een speciale boodschap.

Om bewustwording te creëren over Black Lives Matter en om geld in te zamelen voor organisaties die zich inzetten voor de zwarte LHBTQ-gemeenschap, geven dragqueens uit RuPaul’s Drag Race aanstaande maandag een KlubKids Show. De livestream is vanaf 21:00 uur Nederlandse tijd te volgen voor iedereen die vooraf een online ticket heeft besteld.

Optredens en speeches
De show wordt gepresenteerd door Vinegar Strokes, bekend van RuPaul’s Drag Race UK. Er zijn optredens en speeches te zien van Mayhem Miller, Tayce, Yshee Black, Frieda Slaves, Miss Micah, Astina Mandella en Cyro. Latrice Royale zal te zien zijn met een speciale boodschap.

Al het geld dat wordt gedoneerd tijdens de show, gaat naar organisaties als UK Black Pride, Black Lives Matter en Black Trans Femme In The Arts. Tickets voor de show zijn gratis verkrijgbaar via Eventbrite.

It could be...
Vinegar Strokes sprak zich al eerder uit tegen geweld. Ze startte de campagne #ItCouldBe, waarin ze laat zien wie het volgende slachtoffer zou kunnen zijn van politiegeweld.

Ook Bob the Drag Queen en Peppermint hebben zich uitgesproken, en maakten de onderstaande video.

Een bericht gedeeld door (@theonlyvinegarstrokes) op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS