Terugkijken: Lady Gaga in The Graham Norton Show

Ze vertelt over haar nieuwe album Chromatica

Leestijd: < 1 min

Het zal je niet zijn ontgaan: Lady Gaga heeft haar nieuwe album uitgebracht. Chromatica krijgt veelal positieve recensies en ook Graham Norton is fan. In zijn laatste show in lockdown is Lady Gaga te gast, en het lijkt net alsof ze gewoon in de studio zit. Kijk hier de show terug.

Voordat Lady Gaga over haar nieuwe album begint, dist ze eerst nog een leuke anekdote op over de Oscar-uitreiking, waar ze zelf in de prijzen viel. Samen met haar zus gingen ze backstage aan de champagne, belandden na afloop met Madonna in het huis van haar manager voor een afterparty en toen kreeg ze honger en wilde ze naar Taco Bell.

Onderschept
Al die tijd hing er een zeer prijzige diamant om haar nek van Tiffany’s. Terwijl Gaga lekker aan het feesten was, raakten haar beveiligers in paniek: waar is Lady Gaga? En waar is die diamant? Op weg naar die tacotent werd Lady Gaga onderschept door de security van Tiffany’s met het verzoek om eerst het peperdure sieraad af te geven.

Dan vertelt ze over Chromatica, waar ze 2,5 jaar aan gewerkt had. Het album zou al uitkomen in april, maar werd uitgesteld vanwege de onzekere situatie rond het coronavirus. Daar ging ze uiterst relaxed mee om, zou vertelt ze aan Graham Norton.

Hier het hele interview met Lady Gaga.

Powered by Labrador CMS