Zo halverwege de jaren tachtig kwamen Theo en Thea elke week op tv met een programma vol sketches rond één thema. Daarbij stelden ze zich in het begin altijd de vraag: “Waar gaat het eigenlijk over?”

Reutelen
Al ruziënd proberen de twee het thema in de steigers te zetten. Dus trapt Thea af: “Deze aflevering gaat over geslacht.” Daar kun je nog alle kanten mee op. Maar na wat gehannes speelt Thea een zekere tante Cor, wier auto altijd spontaan begint te reutelen als ze in de buurt komt van de garage van tante Piet.

Die tante Piet heeft boven haar garagedeur een nieuw motto gehangen: “Laat tante Piet maar sleutelen en uw auto stopt met reutelen.” Dus tante Cor is aan het juiste adres. Tante Piet kondigt zich aan als volgt: “O, daag, hallo, daag, ja ik ben tante Piet, ik ben garagehoudster en ik heb een eigen bedrijfje. Met een startsubsidie van de gemeente heb ik nu een florerend eigen bedrijfje. Lollig hè?”

Zoentje
Maar voordat tante Piet onder tante Cor haar auto kruipt, vraagt Piet aan Cor een zoentje. Haar hele ruit vies, consternatie, wat een portret, malle Piet, wat een gek mens. En als de auto maar niet stopt met reutelen, blijkt tante Cor het zelf te zijn: “Het is mijn hartje dat reutelt!”

Dan wil tante Piet ook een zoen voor haar aangeboden kopje koffie en raakt tante Cor helemaal van slag. Als tante Piet er dan achter komt dat tante Cor zelf aan het reutelen is, denkt ze: “Misschien moet tante Cor zelf even nagekeken worden.” Waarop tante Cor gretig beaamt: “Misschien moet tante Cor wel even doorgesmeerd worden. En misschien heb ik wel een grote beurt nodig!”

Potkachel
Dan plant tante Piet tante Cor op haar potkachel, biedt haar een kopje koffie aan en een ‘Arnhems Meisje of een bokkenpot’. Dan duwt tante Piet haar boezem tegen die van tante Cor. Ze krijgen het allebei bloedheet. “Zeg, is het goed als ik m’n blouse ook opengooi?”

Maar dan komt Thea met een bizarre wending: ze heeft met zware shag borsthaar gemaakt en roept ineens dat ze eigenlijk een man is die een vrouw speelt, ‘een glazenwasser of zo.’ Maar daar is Theo niet van gediend. “Zijn jullie er al achtergekomen wat wij afgebeeld hebben, deze week?”

Biesles
Om tot slot te eindigen met de boodschap: “Lesbisch is niet vies! Doeg, tot volgende week!” En dan blijkt dat tante Cor en tante Piet echt bestaan. Tante Cor geeft waterpololes, maar ook 'biesles'. En zeg dat laatste maar eens heel vaak achter elkaar.