Het lijkt wel of de populariteit van David Bowie de laatste jaren enorm is gegroeid. Maandenlang was de uitverkochte voorstelling Lazarus te zien in het Amsterdamse De La Mar-theater. En binnenkort opent Go Gallery Amsterdam de groepsexpositie ‘Heroes, a tribute to David Bowie’.

Dertig verhalen
Dertig kunstenaars hebben zich laten inspireren door de postmoderne avant-garde artiest, zijn muziek, zijn leven en zijn markante persoonlijkheid.

Op deze expositie in de GO Gallery zijn dertig verhalen te zien in de vorm van schilderijen, tekeningen, objecten en foto’s over één van de belangrijke iconen van onze tijd. De expositie is te zien van 22 juli t/m 29 augustus, ook tijdens de jaarlijkse Pride Amsterdam.

Speciale opening
Omdat het niet mogelijk is om op een zaterdagmiddag 150 bezoekers te ontvangen voor de opening, zal deze een geheel persoonlijk karakter krijgen. Van donderdag 16 juli t/m zaterdag 18 juli (14:00 – 19:30 uur) kunnen vier bezoekers op afspraak een half uur lang de expositie bezoeken.

Binnen deze dertig minuten krijg je, onder het genot van een cocktail, een rondleiding langs de kunstwerken en wordt er speciaal voor jou, live, een David Bowie nummer gezongen. Inschrijven voor deze opening kan binnenkort, via Eventbrite. Hou hiervoor de website van GO Gallery Amsterdam in de gaten.

Openingstijden
Na de openingsdagen is de expositie tot 29 augustus in de GO Gallery te bezichtigen. De GO Gallery is dan geopend van woensdag t/m zaterdag van 12:00 – 18:00 uur. GO Gallery is te vinden aan de Marnixstraat 127 in Amsterdam. 

Coverbeeld: Herman van Heusden