Dragqueen Willam maakt een roast én een Britney Spears-parodie ineen

It's Britney, bitch!

Leestijd: < 1 min

Sinds ze bekend is van haar hilarische bijdragen aan RuPaul’s Drag Race, heeft dragqueen Willam een complete carrière opgebouwd in het maken van parodie-songs. Deze keer is Britney Spears aan de beurt, wier hits worden verbasterd tot een roast van concullega Derrick Barry.

Derrick Barry deed mee aan het derde seizoen van America’s Got Talent. Ze is sindsdien bekend als Britney Spears-imitator. Later deed ze ook mee aan het achtste seizoen van RuPaul’s Drag Race en RuPaul’s Drag Race All Stars, seizoen vijf.

Niet gek dus, dat Willam heeft gekozen voor een lied van Britney om Derrick te roasten. Derrick is zelf ook te zien in de video, die begint met een parodie op ‘(You Drive Me) Crazy’ en daarna overgaat in ‘Baby One More Time’, 'Oops I Did It Again', ‘Toxic’ en 'Stronger'.

Verder zitten er cameo’s in van Nebraska Thunderfuck, Courtney Act en fotograaf Nick San Pedro.

Stonewall
In het lied refereert Willam nog aan een moment in RuPaul’s Drag Race, waarin Derrick probeert uit te leggen wat Stonewall is: volgens haar waren er mensen vermoord tijdens de rellen in 1969, maar daarvoor werd ze meteen terecht gewezen: er is niemand omgekomen bij die rellen. Willam zingt: “Oh Derrick Barry, how were you supposed to know, that no one died at Stonewall?”

De opbrengsten van de Derrick-roast gaan naar de Black Lives Matter-beweging.

Powered by Labrador CMS