5 vaderdagtips onder de 60 euro

Van een online jeneverproeverij tot een handboek voor macho-issues

Leestijd: < 1 min

Van een online jeneverproeverij tot een handboek voor macho-issues. Vijf cadeautips voor Vaderdag met een prijskaartje onder de 60 euro.

1: Eerste hulp bij macho-issues

Recente medische inzichten bevestigen dat ook mannen van top tot teen onder invloed staan van hun hormonen: of het nu gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht, humeur of energie. Voor hun handboek De Testofactor doken journalist Pim Christiaans en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman in het belang van testosteron en andere hormonen voor de gezondheid van de man. Met praktische tips voor een betere hormoonbalans, die van pas komt bij typische mannenissues als prostaatvergroting, kaalheid, erectieverlies en buikvet.

€ 24,95. Koop nu via www.bol.com.

De Testofactor
De Testofactor

2: Online jeneverproeverij

Jeneverproducent Hooghoudt speelt in op twee coronatrends: Zoom-borrels en online pubquizes. Dat doen ze met de Jenever Masterclass. Leuk voor zowel jeneverconnaisseurs of jenevermaagden. Meld je vader aan via de site, dan krijgt hij een proefpakket met vier verschillende miniaturen van iconische destillaties toegestuurd. Hooghoudt-smaakexpert Laurens Speek verzorgt vervolgens een online proefsessie via Zoom.

€ 14,95 Te boeken via www.hooghoudt.nl.

online jeneverproeverij Hooghoudt
online jeneverproeverij Hooghoudt

3: Een geschenk voor de huid

Speciaal voor Vaderdag introduceert cosmeticamerk hannah een cadeauset met een Shower Treatment (45ml), Body Oil (45ml) en een boxershort. De Shower Treatment reinigt en hydrateert de huid en is tevens geschikt als scheerolie voor gezicht en lichaam. De Body Oil met macadamia- en arganolie voedt de huid van top tot teen, gaat huidveroudering tegen en ruikt ook nog eens ontzettend lekker. Voor vaders die hun huid serieus nemen.

€ 55,- verkrijgbaar via www.hannah.nl.

hannah vaderdag
hannah vaderdag

4: Hoe word ik een gentleman?

Is jouw vader een tamelijk behaarde holbewoner? In dit boek geeft Gilles Van Bouwel (bekend van De Mol, de Vlaamse versie van Wie is de Mol?) hem tips om te transformeren in een verzorgde gentleman. Dit allesomvattende naslagwerk over male grooming kwam tot stand met medewerking van verschillende verzorgingsspecialisten.

€ 25,99, koop nu via Bol.com.

Manual - Gilles Van Bouwel
Manual - Gilles Van Bouwel

5: Koninklijk genieten

Parfumhuis Molton Brown, hofleverancier van het Britse koningshuis, komt speciaal voor Vaderdag met een aantal limited edition geschenksets. Verwen je vader met verfrissende geurcollecties en badsets in fraaie geschenkdozen. Voor iedere pa zit er wel een geschikte set bij: van de moderne reiziger tot de klassieke stadsmens. Zoals de Woody & Citrus Travel Gift Set (€ 30,-), met drie bad- en douchegels. Een paar druppels per douchebeurt volstaat.

Vanaf € 30,- verkrijgbaar via www.moltonbrown.eu.

Molton Brown Geschenkset
Molton Brown Geschenkset
Powered by Labrador CMS