In het nieuwe seizoen van Jurre's Date gaat Jurre Geluk het gesprek aan met de meest uiteenlopende mensen. Hij praat onder anderen met een mannelijke stripper, een pornoactrice, een dragqueen en een camgirl. Jurre stelt ze vragen die binnenkomen vanuit de Instagram community van Spuiten en Slikken.

Vrouwelijke pedofiel
In de eerste aflevering gaat het er meteen heftig aan toe. Hierin ontmoet Jurre vrouwelijke pedofiel Evi in de studio. Evi geeft onherkenbaar antwoord op de meest uiteenlopende vragen over pedofilie. Samen praten ze over het verschil tussen pedoseksualiteit en pedofilie. Ze vertelt dat ze in paniek raakte toen ze erachter kwam dat ze seksuele gevoelens voor kinderen had en dat het heel lastig bespreekbaar is, omdat er zo weinig vrouwelijke pedofielen zijn.

Trots
Jurre: "In Jurre's Date ga ik het gesprek aan met de meest interessante mensen. Ik heb bijvoorbeeld nog nooit eerder gehoord van een vrouwelijke pedofiel, maar ik ben heel benieuwd hoe het voor haar is om met deze gevoelens door het leven te gaan. Ik vind dat er te weinig wordt gesproken over de mensen die we interviewen en de onderwerpen die we aankaarten in Jurre's Date. Daarom ben ik trots dat wij dit wel doen. En dat is precies waarom deze serie gemaakt moet worden. Het is tof dat de vragen mede uit onze Instagram community komen, we maken het programma echt samen."

Spuiten en Slikken
Het tweede seizoen van Jurre's Date is vanaf maandag 22 juni iedere week om 17:00 uur te zien op het Youtube Kanaal van Spuiten en Slikken. Het hele gesprek is daarnaast te beluisteren via Spotify en je favoriete podcast app. 

Coverbeeld: BNNVARA / Wessel de Groot