Aaron Lucero en Jeffrey Cannon waren al een tijd samen toen Jeffrey Aaron tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk vroeg. Het idee was om in november 2019 te trouwen, het liefst in de buurt van hun eigen woonplaats, Dallas in de Amerikaanse staat Texas.

Prekerige e-mail
De twee hadden een locatie op het oog voor hun bruiloft, maar al snel bleek hun wens in de kiem gesmoord te worden. Nadat ze contact hadden gezocht met The Venue in het plaatsje Celina, kregen ze een prekerige e-mail waarin stond dat God het huwelijk ziet als iets tussen man en vrouw en dat ze daarom geen bruiloften willen organiseren voor twee mannen.

Nadat Lucero en Cannon hiermee naar de media stapten, besloot de bekende huwelijks-website The Knot dat ze The Venue niet langer zouden aanprijzen als trouwlocatie. Ook een fotograaf die trouwreportages maakte, zei dat hij The Venue zou boycotten.

Helaas was The Venue niet de enige locatie die de mannen weigerde. Meerdere etablissementen lieten Lucero en Cannon weten dat hun locatie ‘niet geschikt’ was voor een ‘gay wedding’.

Hart onder de riem
Uit het niets schoot fotograaf Michael Bush te hulp. Hij bood zijn diensten gratis aan, om Lucero en Cannon een hart onder de riem te steken. Daarna volgde wedding planner Lynn Jackson die een en ander voor de heren wilde regelen.

Vervolgens raakte de organisatie van de bruiloft in een stroomversnelling. UPS Store bood aan al het drukwerk voor zijn rekening te nemen, zoals de uitnodigingen. Prime Limo bood zijn diensten aan om het stel per limousine te vervoeren. Posh Cakes bood een bruidstaart aan.

Live muziek
Gasten konden op de foto in een zogeheten ‘photo booth’, 5 Star Event Services leverde een barbecue, er was live muziek van de Serenata Strings. En zo waren er in totaal 29 partijen die hun diensten aanboden. Alleen het eten en de bloemen betaalden de heren zelf.

En op deze manier hadden Aaron Lucero en Jeffrey Cannon alsnog de dag van hun leven.

Bron: Out.com