winq ♥︎ mr marvis

Haal de zomer in huis met deze vrolijke shorts

De zomercollectie van MR MARVIS

Leestijd: < 1 min

Een zonvakantie over de grens is er dit jaar niet voor iedereen bij, maar met de nieuwe zomercollectie van MR MARVIS haal je in ieder geval het gevóél van de Franse Rivièra in huis.

Het Amsterdamse MR MARVIS ontstond vier jaar terug met een zonneklare missie: het maken van de perfecte shorts. Inmiddels zijn die verkrijgbaar in meer dan veertig vrolijke kleuren: van klassiek beige en donkerblauw tot tinten als lichtroze en okergeel. Voor de misters die wat meer op willen vallen zijn er limited edition prints van het Londense stoffenhuis Liberty Art Fabrics.

MR MARVIS Zomercollectie 2020
MR MARVIS Zomercollectie 2020

De kleur is overigens meteen het enige waarmee geëxperimenteerd wordt, de pasvorm is namelijk al sinds de geboorte van deze buitengewone broek niet veranderd. De shorts hebben exact de juiste lengte – net boven de knie – en een slim fit. Door de elastische tailleband en het stretchkatoen zijn ze niet alleen stijlvol, maar ook nog eens extreem comfortabel. Goed doordachte details, zoals een verborgen broekzak met ritssluiting, maken het design compleet.

The Longs

Wie zijn al dan niet behaarde melkflessen liever voor de wereld verborgen houdt: MR MARVIS voegde onlangs ook een perfect paar chinos aan de collectie toe: The Longs. 

www.mrmarvis.com

Powered by Labrador CMS