Hot op Instagram: danser Nicolas Huchard

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Hij vergezelde Madonna tijdens haar Madame X-tournee en speelt nu de hoofdrol in de video van Jessie Ware’s ‘What’s Your Pleasure?’ Dit is danser Nicolas Hurchard. Die video is tamelijk expliciet, zoals je hier onder kunt zien, gevolgd door de mooiste foto’s van Nicolas’ Instagram-account.

Nicolas Huchard is choreograaf en danser en was te zien in de talentenshow Just Dance. Later volgden nog andere dansprogramma’s op tv, waaronder Stars 80 en Let’s Dance. Huchard volgde een circus-, muziek- en komedie-opleiding in Frankrijk en vertrok daarna naar de VS. Hij danste bij Christine and the Queens en ging met Madonna mee op tournee (waar blijft trouwens de dvd van de Madame X-tour? Madge, schiet eens op 😘).

Jessie Ware bracht vorige week haar nieuwe album What’s Your Pleasure? uit. Het is een geweldige plaat geworden, geïnspireerd op seventies disco. De titelsong heeft ze op single uitgebracht en in de begeleidende video speelt Huchard de hoofdrol. Te zien is hoe hij zich in een hotelkamer in een corset hult, de muur twerkt in een spannende broek met panterprint en zichzelf in de spiegel bewondert in een fuchsiaroze jurkje. En zo zijn er nog meer gedaanteverwisselingen, met onder meer een pruik.

Bekijk hier de video, gevolgd door Huchards mooiste Instagram-foto’s.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS