Nieuw op Netflix: The Old Guard, met twee queer superhelden

Marwan Kenzari schittert naast Charlize Theron

Leestijd: < 1 min

De Nederlandse acteur Marwan Kenzari speelt een onsterfelijke man die al eeuwen samen is met zijn vriend Luca Marinelli. Netflix deelt een pittige zoenscène tussen de twee. Hier de beelden én de trailer van The Old Guard, een film die op 10 juli in première gaat.

The Old Guard is gebaseerd op een comic met dezelfde naam. De film gaat over een groep onsterfelijke strijders, die de mensheid al eeuwenlang behoedt voor en beschermt tegen onheil.

De centrale heldin is Charlize Theron en het gaat er in de trailer behoorlijk bloederig aan toe, maar in een nieuwe scène is te zien dat er behalve voor leed ook aandacht is voor lief.

Marwan Kenzari en Luca Marinelli spelen twee van die strijders, en hebben samen al eeuwenlang een relatie. Kenzari’s personage heet Yusuf en Marinelli speelt Nicky, en in de onderstaande scène is te zien hoe de twee gevangen zijn genomen. Als Yusuf de vraag krijgt of Nicky zijn vriendje is, geeft hij een bijzonder mooi antwoord.

The Old Guard is vanaf 10 juli te zien op Netflix. In de serie spelen naast Theron, Kenzari en Marinelli ook andere bekende namen mee, zoals Matthias Schoenaerts, Chiwetel Ejiofor, Kiki Layne, Harry Melling en Van Veronica Ngo.

Hier de scène, gevolgd door de trailer.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS