Dolly Bellefleur zwaait drie dagen lang de scepter in de Raadzaal van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Begeleid door haar klaviervirtuoos Kees van Zantwijk trakteert ze haar gasten op oorstrelende luisterliedjes, smakelijke smartlappen en pittige protestsongs.

Dolly vertelt: “Maar aangezien ik dol ben op improvisaties weet je eigenlijk nooit wat er gaat gebeuren… Homo, hetero, lesbisch, transgender of (b)i? Geniet van Dolly's LGBTEA party!”

Om je vingers bij af te likken
De Afternoon Tea bestaat uit overheerlijke mini sandwiches, scones met clotted cream en een bonte selectie van heerlijke zoetigheden om je vingers bij af te likken. Dit alles onder het genot van een aantal passende theesoorten bij de verschillende gangen.

Uiteraard is de zaal zodanig ingericht dat de coronamaatregelen kunnen worden gegarandeerd en dat de hygiëneregels volledig worden gerespecteerd. In de praktijk betekent dit dat er per voorstelling plek is voor 40 x 2 personen die met volle teugen kunnen genieten van een dolle Afternoon Tea for Two.

Het belooft een feest voor alle zintuigen te worden, aldus Dolly: “Gaat dat zien, horen, ruiken en niet te vergeten proeven!”

Dolly's LGBTEA party at The Grand
Afternoon Tea met entertainment
Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juli 2020
Aanvang: 14.30 uur
Entree: 47,50 euro (exclusief reserveringskosten)
Klik hier om te reserveren