Amy Begent zit in het laatste jaar van haar studie Kunst aan de Loughborough University in Groot-Brittannië. Voor een project wilde ze een stop-motionvideo maken over haar identiteit, hoe ze daar trots op werd en het moment dat ze uit de kast kwam als biseksueel. Toen kwam ze erachter waar die zelfacceptatie vandaan kwam: van de levenslange ondersteuning die ze kreeg van haar vader.

Dus besloot Amy dat niet zij, maar haar vader centraal moest staan in het filmpje, dat is vernoemd naar de bijnaam die haar vader haar gaf: Spud. De ondertitel luidt: An Animation About My Dad.

In de video komen sleutelmomenten uit haar leven voorbij, zoals Amy ze noemt. Dat was het moment waarop ze haar vader vertelde dat ze biseksueel was, maar ook doodgewone momenten zoals fietstochten die ze samen maakten, of een picknick.

Aan haar universiteit vertelde Amy dat ze het maken van de video doodeng vond, maar tegelijkertijd erg bevrijdend. Haar boodschap: “Ben je bang om uit de kast te komen? Doe het toch maar gewoon, wanneer je er klaar voor bent. Het is iets om erg trots op te zijn.”