Say I Do is een Amerikaanse realityshow over stellen die altijd al hadden willen trouwen, maar waar het er tot nu toe niet van is gekomen. Nu krijgen deze stellen alsnog de kans om hun Grote Dag te realiseren. Dat doen ze niet alleen, maar met hulp van interieurontwerper Jeremiah Brent (links op de bovenstaande foto), modeontwerper Thai Nguyen (rechts) en chef Gabriele Bertaccini (midden).

Aanzoek en droombruiloft
Samen zorgen ze voor een droombruiloft, maar het begint bij het begin: de drie staan de bruidegom bij om voor een gepersonaliseerd aanzoek te zorgen. De bruiloft die volgt, komt als een verrassing, want meteen het volgende weekend is het al raak. Hoe ze dat zo snel allemaal kunnen en moeten regelen? Daar draait het om in Say I Do.

De serie is gemaakt door de bedenkers van Queer Eye, logisch dus dat er van de acht afleveringen maar liefst twee draaien om een huwelijk tussen twee mannen.

Crazy Italian chef
Gabriele Bertaccini is aangetrokken als chef, om het diner, de hapjes en de drankjes in goede banen te leiden. Hij noemt zichzelf de ‘crazy Italian chef’ en heeft een cateringbedrijf genaamd Il Tocco Food. Ook organiseert hij zesgangendiners in Arizona en Californië op geheime locaties. In de serie valt Bertaccini op vanwege zijn openhartige momenten en persoonlijke ontboezemingen. En op Instagram vanwege zijn mooie foto’s. Hier onze selectie!