Nieuw op Netflix: Dating Around Brazil

Leestijd: < 1 min

Eindelijk weer eens iets anders dan First Dates: op Netflix is Dating Around Brazil in première gegaan. Vanaf 10 juli staan zes afleveringen van deze datingrealityshow online. In aflevering twee is Dieter te zien, die op zoek is naar zijn ideale man.

Dating Around: Brazil speelt zich af in Sâo Paulo. In iedere aflevering gaat iemand die single is, op verschillende dates met vijf mensen die totaal van elkaar verschillen. Gedurende een aflevering zie je hoe er chemie ontstaat tussen twee mensen, of juist totaal ontbreekt.

In Nederland worden we al wekenlang getrakteerd op First Dates. Erg leuk, maar eerlijk gezegd doen die felle studiolampen nogal kil aan in dat restaurant. De setting van Dating Around: Brazil is een stuk romantischer. Bovendien komt het aan het einde van de aflevering tot een tweede date met een van de vijf kandidaten, op een iconische plek in Sâo Paulo.

Er staan zes afleveringen op Netflix. Aflevering twee draait om Dieter (zie foto) en zijn vijf mannen, in aflevering vijf staat Raissa centraal, die op zoek is naar een leuke vriendin.

Powered by Labrador CMS