Hot op Instagram: model en toekomstig comedy-acteur Nyle DiMarco

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Nyle DiMarco won America’s Next Top Model en is sindsdien een graag geziene verschijning. Hij is doof, en maakte deze week bekend dat hij een comedyserie gaat maken over een ‘charismatische, slimme man die doof is’. Dat willen we zien! Intussen bekeken we even Nyle DiMarco’s Instagram-account. Hier zijn mooiste foto’s.

Nyle DiMarco ziet zichzelf als ambassadeur voor gebarentaal. Regelmatig maakt hij video’s waarin hij pleit voor meer bewustwording rond doofheid. Nu heeft hij dus zijn eigen comedyserie ontwikkeld. Op Twitter schreef hij: “Als ik mijn jongere ik zou vertellen dat ik een eigen tv-serie zou hebben waarin dove mensen centraal staan, dan had ik dat nooit geloofd. Ik had dat nooit mogelijk geacht. Dus dit is heel belangrijk voor mij.”

DiMarco is executive producer van de serie, waarvan verder nog geen details bekendgemaakt behalve dan dat de hoofdpersoon een ‘charismatische, slimme man is die doof is’. Of DiMarco ook zelf te zien is, weten we ook nog niet. Dus keken we maar even op het Instagram-account van de winnaar van America’s Next Top Model in 2015. Hier zijn mooiste foto’s.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS