Nu op Netflix: Down to Earth met Zac Efron

Leestijd: < 1 min

Acteur Zac Efron die een koe melkt, in een IJslandse geiser ligt te stomen of in een imkerpak een bijennest van honing ontdoet… Het ziet er allemaal heerlijk gelikt uit in Down to Earth, het nieuwe reisprogramma van Netflix. Zac reist samen met wellness-expert Darin Olien de wereld rond op zoek naar nieuwe manieren om gezond te leven.

Zac Efron ken je wellicht als schaars geklede beach boy uit de niet bepaald lyrisch ontvangen Baywatch-film, of als strippende kleinzoon in de superslechte film Dirty Grandpa. Maar de acteur heeft meer in zijn mars, zoals hij laat zien in Down to Earth with Zac Efron.

Zijn reis rond de wereld begint in IJsland, alwaar Zac Efron en Darin Olien nieuwe energiebronnen bekijken en daarna ontspannen in een natuurlijke spa. In de daarop volgende afleveringen onderzoeken ze in Frankrijk hoe je duurzamer kunt omgaan met de watervoorziening, bezoeken ze een eco-dorp in Costa Rica en willen ze van de mensen op Sardinië weten hoe het komt dat ze daar zo oud worden (en gezond blijven). In de achtste en laatste aflevering gaan ze naar het Amazonegebied om het ‘immuunsysteem’ van de natuur te bekijken.

Zac en Darin zijn all American dudes die van de ene verbazing in de andere vallen, elkaar continu 'bro' noemen en regelmatig juichen, en dat kan soms een beetje ergernis opwekken. Maar je steekt er wat van op en het is geen straf om naar te kijken. Dus hierbij de trailer van Down to Earth with Zac Efron.

Powered by Labrador CMS