Hot op Instagram: DJ, zanger en songwriter Kygo

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Het zijn veelal anderen die de hoofdrol spelen in de muziek van Kygo, maar Kyrre Gørvell-Dahl mag er zelf ook zéker zijn. Zijn bewerking van Tina Turners ‘What’s Love Got To Do With It’ bestormt momenteel de hitlijsten, maar wie is Kygo zelf eigenlijk? We namen even een kijkje op Instagram-account.

Ed Sheeran, Selena Gomez, Ellie Goulding, Miguel, Rita Ora, Whitney Houston en recentelijk Tina Turner: het is slechts een greep uit de artiestenstal die te horen is op de singles van Kygo.

Kyrre
De 28-jarige DJ, producent en songwriter is geboren als Kyrre Gørvell-Dahl in Noorwegen. Zijn artiestennaam bestaat uit de twee eerste letters van zijn voor- en achternaam. Zijn grootste optreden tot nu toe gaf hij tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, in 2016.

Whitney
Vorig jaar scoorde Whitney Houston postuum een van haar grootste hits met ‘Higher Love’, een lied dat oorspronkelijk een hit werd in de versie van Steve Winwood, in 1986. Zij nam haar versie op als Japanse bonustrack voor het album I’m Your Baby Tonight uit 1990. De remix van Kygo haalde vorig jaar de 7e plek in de Nederlandse Top 40.

Tina
Vorige week verscheen de nieuwe single van Kygo, wat een bewerking is van Tina Turners ‘What’s Love Got To Do With It’. In 1984 kwam het origineel tot een 15e plaats in de Top 40, hopelijk wordt de remix een groter succes. En wellicht komt Tina Turner wel op het idee om op haar tachtigste weer een comeback te maken.

Maar goed, hier draait het nu even om Kygo. Dit zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Een bericht gedeeld door (@kygomusic) op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS