SodaStream komt met coronaproof Pride Pool Party

Feest 1 augustus mee via OUTtv

29 juli 2020, 2 minuten

Aanstaande zaterdag vaart er helaas geen bonte Botenparade door de Amsterdamse grachten. Gelukkig komt bruiswatermerk SodaStream met een prikkelend alternatief waar je coronaproof van kunt genieten, de Pride Pool Party, te zien via OUTtv op zaterdag 1 augustus.

Voor het feest nodigde SodaStream bekende LHBTQ gasten uit Nederland en België uit. Achter de draaitafel staat de bekende Vlaamse dj Thierry von der Warth, die aanwezige gasten en kijkers lekker in de feeststemming brengt.

dragqueens bij sodastream pride pool party

SodaStream is al een paar jaar op rij flink zichtbaar tijdens de Pride-maand. Zo brachten ze een aantal Limited Edition regenboogmodellen uit van hun bruiswatermachine en deelden ze inspirerende videoboodschappen in het kader van Pride. Ook voeren ze vorig jaar als allerlaatste boot mee met de Canal Parade tijdens Pride Amsterdam. Daar visten ze met behulp van een schoonmaakploeg al het achtergebleven plastic uit de grachten.

Dit jaar komt het bruiswatermerk met de Pride Pool Party, die wordt uitgezonden via OUTtv en Antwerppride.tv. Het feest is op zaterdag 1 augustus om 22.40 uur te zien via OUTtv en van 1 t/m 9 augustus herhaaldelijk via Antwerppride.tv.

Winactie
Geef een duurzaam tintje aan je eigen Pride Party met deze limited edition SodaStream Pride Kit, met daarin een on-the-go fles waarin je bubbels bruisend blijven, herbruikbare rietjes en een vrolijke draagtas. Je maakt kans op een van de dertig kits door jouw positieve Pride-boodschap te delen via social media met #sodastreampride2020.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: vier verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awar

Neem een abonnement

Geef cadeau