Hot op Instagram: acteur Robert Sheehan uit The Umbrella Academy

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy komt eraan. Vrijdag verschijnen er nieuwe afleveringen van deze apocalyptische tijdreisserie vol mensen met superkrachten op Netflix. Robert Sheehan speelt de flamboyante drugsverslaafde Klaus Hargreeves die met de doden kan communiceren. In het echt is hij al net zo flamboyant. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

The Umbrella Academy is gebaseerd op een Amerikaanse stripreeks en ging in februari 2019 in première. Te zien was hoe 43 vrouwen een kind op de wereld zetten, zonder dat ze een teken van zwangerschap vertoonden. Zeven van die kinderen werden geadopteerd door de excentrieke miljardair Reginald Hargreeves, die ze opleidt tot een superheldenteam in zijn Umbrella Academy.

Samen moeten ze een apocalyps zien te voorkomen, die wordt aangekondigd door een van de zeven die vanuit de toekomst naar de andere zes is teruggereisd. Op vrijdag 31 juli kun je zien hoe het verder gaat op Netflix.

Robert Sheehan speelt een van de zeven kinderen, die eenmaal volwassen allerlei superkrachten aanwenden. Hij speelt Klaus Hargreeves, een aan drugs verslaafde jonge man die er tamelijk flamboyant uitziet. In het echte leven dost hij zich ook regelmatig uitbundig uit en schuwt een make-upje niet. We doken even zijn Instagram-account én een fan-account in voor zijn mooiste foto’s.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS