Bekijk alvast een stukje van RuPaul’s Drag Race: Vegas Revue

Een realityshow spin-off van Drag Race...

Leestijd: < 1 min

Een realityshow spin-off van RuPaul’s Drag Race, dat is hoe de makers van Vegas Revue hun serie omschrijven die vandaag over een week van start gaat. In een eerste teaser krijg je een blik achter de schermen van deze live optredens te zien, met onder meer Naomi Smalls, Asia O’Hara en Miss Vanjie.

De eerste drie minuten van RuPaul’s Drag Race: Vegas Revue laten meteen al een hoop drama zien. Het gegeven is simpel: een aantal ex-kandidaten van Drag Race gaan samen vijf keer per week shows geven in Las Vegas. Het gaat om Yvie Oddly, Asia O'Hara, Derrick Barry, Kameron Michaels, Naomi Smalls en Vanessa Vanjie Mateo

Die vijf optredens per week lijkt niet veel, maar het betekent dat ze niet alleen samen repeteren en optreden, maar dat ze 24/7 op elkaars lip zitten. En dat leidt natuurlijk tot spanningen: zowel positieve (want wat is er gaande tussen Kameron Michaels en Vanessa Vanjie Mateo?) als negatieve (wie wordt er uit de kleedkamer verbannen?).

RuPaul zelf komt ook langs om de queens eraan te herinneren hoe je een show neerzet. Het resultaat: een familiedrama drag-style met de nadruk op drama. RuPaul’s Drag Race: Vegas Revue gaat op 21 augustus in première op VH1 en bestaat uit zes afleveringen. Hier de eerste drie minuten.

Powered by Labrador CMS