Jennifer Lopez introduceert Brendon, het transgender kind van haar zus, bij een groter publiek in de film Draw With Me. Jennifer en haar zus staan volledig achter Brendon, die door Jennifer geen ‘sibling’ wordt genoemd maar een ‘nibling’.

Draw With Me gaat over het accepteren van veranderingen en uitdagingen aangaan met liefde, zo zegt de zangeres/actrice. “Wanneer je dat doet, weet je dat alles mogelijk is.”

De film gaat over een jonge transgender persoon en het proces van een coming-out binnen een familie, en tegelijkertijd jezelf leren kennen. In de trailer uit Brendon zorgen over het verliezen van familie en vrienden.

Brendons moeder komt in beeld als ze ziet hoe Brendon een manier had gevonden om platter te lijken. “Ik zei: wil je dan geen meisje zijn?” Het antwoord van Brendon: “Maar ik ben geen meisje. En ik zou niet bang moeten zijn om mensen te vertellen wie ik ben.”

Bekijk hier een video die Jennifer Lopez op Instagram heeft geplaatst, met beelden uit Draw With Me. De film zal te zien zijn op filmfestivals en later worden aangeboden via on demand-platformen.