Terugkijken: Lady Gaga, Ariana Grande en Miley Cyrus treden op tijdens MTV Awards

Lady Gaga is de grote winnaar dit jaar

Leestijd: < 1 min

Een awardshow in coronatijd ziet er heel anders uit, zo is te zien aan de optredens van Lady Gaga, Ariana Grande en Miley Cyrus tijdens de MTV Video Music Awards die dit weekend werden uitgereikt. Gaga was de grootste winnaar, en ze trad op met een lichtgevend gezichtsmasker. Hier de beelden!

De 2020 MTV Video Music Awardshow werd dit jaar uitgezonden vanaf verschillende locaties in New York. Er waren optredens te zien van onder anderen Lady Gaga en Ariana Grande, The Weeknd, Maluma en BTS.

De belangrijkste prijzen: The Weeknds ‘Blinding Lights’ werd uitgeroepen tot Video van het Jaar, Lady Gaga kreeg de Tricon Award, een oeuvreprijs. Artiest van het Jaar werd ook Lady Gaga en Song van het Jaar werd haar duet met Ariana Grande, ‘Rain On Me’.

Dit jaar waren er twee speciale pandemiecategorieën bedacht. De Beste Muziekvideo Vanuit Huis (winnaar: Ariana Grande & Justin Bieber – ‘Stuck With U’) en het Beste Quarataine-Optreden (winnaar: CNCO Unplugged At Home).

Een compleet overzicht van alle genomineerden en winnaars vind je hier. En hier onder zie je de leukste optredens van dit jaar.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS