Taylor Swift bracht onlangs haar achtste album uit, getiteld Folklore. Ze slaat hiermee een andere weg in, richting indie-pop. Andrew Mooney, een student aan het Trinity College in Dublin, Ierland, rondt binnenkort zijn studie af. Hij had Swift een brief gestuurd waarin hij haar bedankte voor de jarenlange steun die hij heeft gehad van haar muziek.

Inspiratie
Mooney had Swift geschreven hoe zij zijn leven heeft veranderd. Dankzij haar muziek was zij een inspiratie voor hem en zij betekent heel veel voor hem. Haar muziek hielp hem ook bij zijn coming-out, en heeft hem door zijn studie heen gesleept.

In de brief die Taylor Swift hem terugstuurde, feliciteert ze Mooney met het bijna voltooien van zijn studie en dankt ze hem voor zijn jarenlange support. Verder zegt ze trots op hem te zijn omdat hij zoveel moed heeft getoond in zijn persoonlijke leven, omdat hij zelf heeft gekozen om open en eerlijk te leven, ook al is dat niet altijd gemakkelijk.

Mooney deelde een foto van de brief op Twitter, en bedankt haar daar weer voor het sturen van haar mooie bericht. Die tweet is inmiddels meer dan 20.000 keer geliket.

Video
Swift maakte vorig jaar een video met tal van LHBTQ-artiesten voor haar single ‘You Need To Calm Down’. Ook sprak ze zich uit tegen het feit dat de Amerikaanse overheid maar twee genderopties toestaat.