Luke Evans viert Pride met Queens ‘Who Wants To Live Forever’

Toch nog een beetje Pride op je scherm

Leestijd: < 1 min

Acteur en zanger Luke Evans heeft samen met het koor van de Welsh National Opera een cover opgenomen van de Queen-hit ‘Who Wants To Live Forever’. Dit als steuntje in de rug voor iedereen die Pride wilde vieren, maar door corona thuis is gebleven.

Afgelopen weekend zou Pride Cymru 2020 worden gevierd in Cardiff, Wales. Maar helaas ging Pride Cymru’s Big Weekend niet door in de gebruikelijke vorm, vanwege de pandemie. De uit Wales afkomstige Luke Evans heeft daarom iets bedacht om iedereen een hart onder de riem te steken die Pride had willen vieren.

Luke Evans, bekend van de musical Beauty and the Beast, bracht vorig jaar zijn debuutalbum uit, getiteld At Last. Via een videoverbinding zingt hij nu samen met het koor van de Welsh National Opera de Queen-hit uit 1986, ‘Who Wants To Live Forever’.

Evans nam zijn vocalen op in Australië.  In de onderstaande video is hij te zien samen met de leden van het operakoor, terwijl ze zijn geprojecteerd op iconische gebouwen in Wales. En zo is het toch nog een beetje Pride in Wales. En nu ook op jouw scherm.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS