Hot op Instagram: Karamo Brown van Queer Eye

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Nieuw op Netflix: Bookmarks, een serie over kinderboeken waarin zwarte mensen centraal staan. Bekende tv-persoonlijkheden lezen in elke aflevering een verhaal voor. Een van hen is Karamo Brown, die in Queer Eye cultuur en lifestyle onder de loep neemt. Hoe zien zijn eigen life en style eruit? Dat is te zien op zijn Instagram-account. Hier zijn mooiste foto’s.

Bookmarks: Celebrating Black Voices bestaat uit twaalf afleveringen van vijf minuten, waarin telkens een andere zwarte celeb een kinderboek van een zwarte auteur voorleest. De verhalen gaan over identiteit, respect en gerechtigheid, en komen uit boeken met namen als Anti-Racist Baby, Brown Boy Joy en I Love My Hair.

De prominenten die de verhalen voorlezen, zijn Lupita Nyong’o, Common, Tiffany Haddish, Jill Scott, Marsai Martin, Kendrick Sampson, Grace Byers, Caleb McLaughlin, Karamo Brown, Misty Copeland en Jacqueline Woodson. Bookmarks wordt gepresenteerd door Marley Dias, bedenker en oprichter van de #1000BlackGirlBooks-campagne.

Karamo Brown heeft zelf twee zonen en is verloof met zijn partner Ian Jordan. Hij is te zien in Queer Eye als lifestylecoach en cultuurkenner. Daarnaast zet hij zich in voor bewustwording en bestrijding van hiv.

Bookmarks is te zien op Netflix. En dit zijn de mooiste foto’s van Karamo Brown.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS