Hoe zou Sex And The City eruitzien als het in 2020 had gespeeld?

Inclusief pandemie

Leestijd: < 1 min

In 1998 hadden de makers van Sex And The City vast niet kunnen bevroeden dat er 22 jaar later nóg over de serie zou worden gepraat. Deze keer gaat het over een video die is gemaakt met de vraag: hoe zou Sex And The City eruitzien als het in 2020 had gespeeld?

Stel je voor dat het nu 1998 was. Denk je dat je dan een artikel zou gaan zitten lezen over Charlie’s Angels? The Muppet Show? Buurman en Buurman? Allemaal series die in 1976 zijn begonnen en oké, we geven toe: ook die leven nog altijd voort in het collectieve geheugen.

Met andere woorden: zo gek is het dus niet dat we hier nog regelmatig schrijven over Sex And The City. De serie ging van start in 1998, ging zes seizoenen en twee films mee en maakte (nog grotere) sterren van Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon.

Anno 2020 ziet de wereld er anders uit. Daarom is het zo interessant wat Jimmy Fowlie heeft gemaakt van zijn zelfgeknutselde reboot van de serie. Hier is New York City vervangen door Los Angeles, leven de hoofdrolspelers middenin de pandemie en komt hoofdpersonage Carrie Bradshaw net thuis van haar eerste Black Lives Matters-protest.

Het levert de volgende, toch best grappige beelden op.

Powered by Labrador CMS