Winq ♥︎ Rollin' Rainbows

“Dit snoepje viert het recht om te zijn wie je bent”

Rollin' Rollin' Rollin'

Leestijd: < 1 min

Ondernemer Olaf Ouwerkerk lanceert Rollin’ Rainbows, een regenboogsnoepje dat aansluit bij de boodschap van een tolerante en vrije samenleving, en naar passievrucht smaakt.

“De regenboog staat voor diversiteit. De mens in al zijn kleuren, in al zijn diversiteit. Waar je de regenboog ook ziet ter wereld, hij is overal hetzelfde en bijzonder. Deze simpele waarheid is ook toepasbaar op mensen, we zijn allemaal gelijk. De werkelijkheid lijkt echter vaak anders. Ik word niet gelukkig in een wereld waarin we elkaar niet respecteren, elkaars kracht niet erkennen en elkaar geen vrijheden gunnen. Daarom viert dit snoepje het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt. Bij Rollin’ Rainbows denken we graag dat elke kleur een andere persoonlijkheid, gedachte of overtuiging symboliseert. Kleuren voegen schoonheid toe aan alles en Rollin’ Rainbows wil dat ook doen. Het is bedoeld als een gebaar van vriendelijkheid, liefde en respect.”

Een deel van de opbrengst gaat naar Pride Netwerk Nederland – een nieuw samenwerkingsverband tussen de verschillende Prides in ons land.

Vanaf 4,95 euro. Meer info op www.rollinrainbows.com.

Powered by Labrador CMS