Winq ♥︎ hannah

Deze behandeling maakt je huid zachter, gladder en weerbaarder

Geef je huid een kans

Leestijd: < 1 min

Tante Corona heeft het leven flink door elkaar gegooid. Na de initiële shock en het binnen blijven, probeert iedereen de draad weer op te pakken. De maatregelen om het virus geen kans te geven, zijn nog immer van kracht en daarmee verschuiven de behoeftes: verbouwen in plaats van op vakantie gaan en uitgebreid natafelen in plaats van naar het café. Hernieuwde aandacht voor het lichaam en de eigen gezondheid is ook duidelijk zichtbaar. En laten de huidcoaches van hannah hier nou een splinternieuwe behandeling voor klaar hebben liggen.

De huid kun je, in tegenstelling tot de andere organen, gewoon van buitenaf verzorgen.

Intense Treatment

De huid is het grootste orgaan en net als alle andere organen staat de huid ook onder druk van vervuiling als gevolg van onze levensstijl. En in tegenstelling tot de andere organen, kun je de huid van buitenaf gewoon bereiken om deze te verzorgen en te helpen. Door middel van een non-invasieve en veilige behandeling, wordt bij de Intense Treatment de nadruk gelegd op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing de Trans6peel. De combinatie van verschillende soorten zuren in dit product zorgen ervoor dat pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen en dat littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten. Huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden aangepakt en celvernieuwing wordt gestimuleerd zodat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. Deze behandeling is ook aan te bevelen bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties.

Net als bij de autowasstraat, kun je bij hannah voor een nóg completer pakket kiezen. De huidcoaches adviseren om ook voor een bindweefselmassage te kiezen want dat vergroot de effectiviteit van de peeling. Optioneel zou het gebruik van Ultra Geluid voor nóg meer effect kunnen zorgen, dat is dan weer vooral geschikt voor mannen die, op huidniveau, de concurrentie aan willen gaan met de perzik.

Treatment adviesprijs: 115 euro voor 90 minuten (afhankelijk van huidconditie) www.hannah.nl

Foto: @Robmusic7

Powered by Labrador CMS