Het complete programma van Rotterdam Pride vind je op de bijbehorende website. Wij hebben er alvast vijf hoogtepunten uitgelicht. Dit zijn ze:

18 september: Pride Hangout | Foodhallen x STËLZ
Foodhallen Rotterdam & STËLZ slaan op 18 september 2020 samen met Pride Rotterdam handen ineen voor een uniek pride event. Ondergedompeld in alle kleuren van de regenboog vieren we samen de vrijheid van seksuele-, gender- en culturele diversiteit.
Vanaf 17:00 uur word je welkom geheten door een van onze hostessen en kan je genieten van een fris blikje Stëlz. Als je geluk hebt bemachtig je een van de gouden tickets waarmee je een slinger aan het rad van fortuin mag geven.
Klik hier voor meer informatie

20 september: Pride Bingo met Miss Patty Pam Pam & DJ Daniel
Durf jij? Een valse bingo kost je al snel een vrolijk liedje zingen op het podium bij Miss Patty Pam-Pam. Voor slechts 5 euro per speelronde speel jij al mee voor geweldige prijzen én natuurlijk een avond lol. Muziekjes tussendoor worden verzorgd door DJ Daniël.
Klik hier voor meer informatie

23 en 24 september: Boys Won't Be Boys | Theater Zuidplein
Boys Won't Be Boys is een wervelende collage van jongens en mannen (of liever: een breed scala aan mensen). Ze zingen, dansen, dichten, grappen, rappen of vertellen in wisselende samenstelling over hun persoonlijke levens. Want het is stoer om je (als man) kwetsbaar op te stellen! En is het niet juist succesvol om als man je mannelijkheid te bevragen?
Deze theaterhappening met echte mensen was vorig seizoen al met veel succes te zien, opende vele ogen en doorbrak stereotypen.
"We mogen er trots op zijn dat we open zijn, lief of flamboyant. De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn lang niet zo groot als we onszelf wijsmaken”, aldus de ontwapenende initiator Rikkert van Huisstede.
Klik hier voor meer informatie

25 t/m 27 september: Operadagen Rotterdam 2020
Ja! Het staat er echt. Operadagen Rotterdam 2020 gaat dan toch gebeuren. Compact, maar met de impact van een tiendaagse editie. Dus, save the date: vrijdag 25 t/m zondag 27 september.
We mogen weer. De paden op, de zalen in. Met 1,5 meter afstand, uiteraard. Daarom: een driedaags festival in september. We nodigen je uit om samen met ons alsnog het festival te beleven. Want dat hebben we gemist, jij ook?
Klik hier voor meer informatie

27 december: Drag Brunch
Stichting Rotterdam Pride presents: Drag Brunch. Een middag om niet te vergeten en om de Pride 2020 in stijl af te sluiten.The official closing party!
Reeds bevestigd: Sedergine, Megan Schoonbrood. More is coming up. Preformances en spel wisselen elkaar af.
Daarnaast krijg jij van Ferry een heerlijke brunch voorgeschoteld. Bubbeltje bij ontvangst, frisse tomatensoep, belegde broodjes (carpaccio, zalm en hummus) afgesloten met een heerlijk stuk taart.
Prijs voor de show is € 30,- per persoon, inclusief brunch en welkomstbubbel, exclusief drankjes.
Klik hier voor meer informatie