Madonna werkt momenteel aan een biopic over haar eigen leven, dus of de Queen of Pop überhaupt zin en tijd heeft voor een remake van bijvoorbeeld ‘Especially For You?’ Wie weet, maar wat zou dat leuk zijn. Of iets compleet nieuws natuurlijk, ook prima.

Met Ball
Maar vooralsnog blijft het bij een vraag met DJ Andy Cohen van Sirius XM, die aan Kylie vroeg of ze ooit met Madonna heeft gesproken over een samenwerking. Dat niet, vertelde Kylie, waarna ze begon over het Met Ball. “Er is een hilarische foto gemaakt tijdens het Met Ball, een jaar of vijf geleden. Ik liep naar Madonna om haar gedag te zeggen en we hebben even gekletst en toen heeft een fotograaf een foto van ons maakt. Waarschijnlijk had hij geen idee wie ik was.”

Kylie vond de foto een beetje mislukt. “Volgens mij was het haar toenmalige vriend, of gewoon een vriend, die voor me in beeld stond. Dus de fans werden gek: dit was het enige moment waarop ze ons samen konden zien en dat ging totaal verloren.”

Samenwerking
Over een samenwerking met Madonna zei Kylie: “Tuurlijk wil ik dat, heel graag zelfs. Ik roep al heel lang dat het fantastisch zou zijn om samen met Madonna iets te doen.” Ze vertelde dat ze als tiener al genoot van Madonna’s muziek. “Ik was 14, 15 jaar en danste in mijn slaapkamer in Melbourne op haar muziek.”

Tijdens de MTV European Music Awards in 2000 vertelde Madonna over de keer dat ze een T-shirt droeg met daarop de naam van Kylie Minogue. Vijf jaar later zei ze Kylie te steunen, die op dat moment een behandeling onderging tegen borstkanker. Dus de liefde is er. Nu maar hopen dat daar een liefdesbaby voortvloeit.

Dua Lipa
En zeg nou zelf: als het Dua Lipa al lukt om Madonna te strikken voor een nieuwe versie van haar ‘Levitating’-lied, dan mag Kylie toch sowieso óók?