Winq Testpanel

Test gratis een van de Touch Family-producten van hannah

Geef je op voor het Winq Testpanel

02 november 2020, Winq redactie, 2 minuten

Elk huidtype is anders. Huidverbeteringsmerk hannah biedt daarom met de producten uit hun Touch Family voor iedere huid een personal touch. Geef je op voor het Winq Testpanel om het product te testen dat past bij jouw huidwens.

Extra sprankeling, een gezonde glans, intensief hulp bij herstel? Of misschien een wat mattere teint of juist een beetje extra kleur op je gezicht? De Touch Family-producten van huidverbeteringsmerk hannah bieden passende ondersteuning voor elke huidwens.

 

Touch Family-producten hannah
  • Touch of Silk vult kleine oneffenheden onmiddellijk op en laat de teint egaal en gematteerd achter. Touch of Silk stimuleert de aanmaak van bindweefsel, bevordert het immuunsysteem van de huid en helpt daardoor bij het herstel van een onrustige huid. Perfect na het scheren voor een gladde huid zonder irritaties.
  • Brillant Touch werkt als een slim filter dat zichtbare poriën vermindert, oneffenheden opvult en een glimmende huid matteert. Vermindert de verschijning van rimpels en pakt huidverzakking en -verslapping bij de kern aan.
  • Touch of Colour is de perfecte finishing voor een mooie summer glow. Het product geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt direct voor een stralende teint. Touch of Colour is geen make-up, maar zorgt wel voor een subtiel bronzend effect.
  • FiXing Touch is speciaal ontwikkeld om de beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te helpen herstellen en reguleert een goede vochtbalans. FiXing Touch laat een ruwe huid weer zacht en soepel aanvoelen. 

Inschrijven voor het testpanel

De Touch Family-producten zijn onder andere verkrijgbaar bij de hannah huidcoach, die je kunt vinden via hannah.nl, maar jij krijgt nu de kans om een van deze producten gratis te testen.

Het Winq Testpanel is op zoek naar tien testers. Vul het formulier hieronder in vóór 9 november. Met de geselecteerde testers nemen we z.s.m. contact op.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 116

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau