Bekijk de trailer van I Carry You With Me

Een film over een onmogelijke liefde tussen twee mannen

Leestijd: < 1 min

Iván valt voor de charmes van Gerardo en als zijn vriendin daarachter komt, mag hij zijn zoontje niet meer zien. En dan Iván en Gerardo ook nog van elkaar gescheiden. Bekijk de trailer van de Mexicaans-Amerikaanse film I Carry You With Me.

De populaire Mexicaanse acteur Armando Espitia (29) speelt de rol van Iván, die in een restaurant werkt en de ambitie heeft chef te worden. Hiervoor wil hij ervaring opdoen in New York. Maar dan laat hij wel zijn soulmate achter, de openlijk homoseksuele leraar Gerardo (een rol van Christian Vasquez (43).

Iván is als een blok gevallen voor Gerardo, en zet hiermee de relatie met zijn vriendin op het spel. En dreigt daardoor zijn zoontje niet meer te mogen zien. Dit is het verhaal van Te Llevo Conmigo, dat in het Engels is vertaald als I Carry You With Me.

De film ging in première tijdens het Sundance Festival en is gemaakt door Heidi Ewing. Die maakte tot dusver voornamelijk documentaires en debuteert nu met haar eerste speelfilm. Die zal begin volgend jaar te zien zijn in de bioscopen.

Hier onder zie je de trailer van I Carry You With Me, gevolgd door een Q&A met Ewing.

Powered by Labrador CMS