Winq ♥︎ Sonos Move

Help mee met de Winq Party Playlist en win!

Op welk nummer ga jij altijd uit je plaat?

28 oktober 2020, Winq redactie, 1 minuut

Bij Winq HQ zijn we vast begonnen aan een playlist voor de feestdagen. Op welk nummer ga jij altijd helemaal uit je plaat? Laat het ons weten en maak kans op een prachtige Sonos Move t.w.v. 399 euro.

Of je nu een feestje wil bouwen in de sneeuw, de Sahara of je slaapkamer, de Sonos Move ‘bokst’ het voor elkaar. Deze draagbare krachtpatser met diepe bas en een breed geluidsveld is niet leeg of stuk te krijgen. De speaker heeft een indrukwekkende batterijduur van 11 uur, een slijtvaste behuizing en hij is bestand tegen vocht, regen, sneeuw, stof, zout, spatwater én extreme kou en hitte.

Verbinden gaat zowel via wifi als bluetooth en de speaker heeft een ingebouwde Google Assistent, waarmee-ie coronaproof te gebruiken is door de drie personen die je momenteel op je thuisfeestje mag uitnodigen.

De Sonos Move is verkrijgbaar in twee beeldschone variaties: Shadow Black en Lunar White.

Winq Party Playlist

Bij Winq HQ zijn we vast begonnen aan een playlist voor de feestdagen. Laat ons via het formulier hieronder weten op welk nummer jij altijd helemaal uit je plaat gaat en waarom, dan maak je kans op zo’n prachtige Sonos Move (Shadow Black-uitvoering), ter waarde van maar liefst 399 euro.

Magazine 120
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 120

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau