Video

Ratched-actrices bespreken medische instrumenten: “Waar stop je dit in?”

Leestijd: < 1 min

Ratched al gekeken? Dan heb je gezien dat actrice Sarah Paulson wel raad weet met een hamer en een ijspriem. In de vorige eeuw werd volop geëxperimenteerd met huiveringwekkende medische instrumenten. In een video bespreekt Paulson samen met Sharon Stone, Cynthia Nixon en Judy Davis waarvoor het historische gereedschap moet hebben gediend. De horror!

Ratched gaat over een fictief psychiatrisch ziekenhuis aan het einde van de jaren veertig van de vorige eeuw. Dokter Hanover introduceert telkens nieuwe behandelmethoden om zijn patiënten mee te behandelen. Die voert zuster Bucket zonder morren voor hem uit, en aangezien Ratched een horrorserie is, kun je wel raden hoe dat afloopt…

Ter promotie van Ratched (dat nu te zien is op Netflix) hebben de actrices Sarah Paulson, Sharon Stone, Cynthia Nixo en Judy Davis een video opgenomen waarin ze een aantal medische instrumenten uit de oude doos met elkaar bespreken. Het levert huiveringwekkende, maar ook komische momenten op.

De video zie je hier onder, met als bonus een filmpje waarin Paulson terugblikt op eerder door haar gespeelde personages met de vraag: droeg ze een pruik of is dat haar echte haar? Gaat dat zien!

Powered by Labrador CMS