Hot op Instagram: zanger Shawn Mendes

Bekijk binnenkort zijn docu In Wonder

Leestijd: < 1 min

Shawn Mendes brengt op 23 november zijn documentaire In Wonder uit op Netflix. De 22-jarige Canadese popster liet zich jarenlang volgen door een camerateam, om een kijkje achter de schermen te geven van zijn hectische leven. Ook op Instagram deelt Shawn gretig zijn foto’s. Dit zijn de leukste.

Shawn Mendes werd in 1998 geboren in Pickering, een plaatsje niet ver van Ontario, Canada. In 2014 brak hij door via het toen populaire videoplatform Vine. Inmiddels heeft hij vier albums op zijn naam staan, waarvan de laatste op 4 december zal verschijnen.

Ook in Nederland scoorde Shawn al flink wat hits, van ‘Stitches’ in 2015 tot ‘Señorita’, zijn grootste tot nu toe. Dat was een duet met Camila Cabello, waarmee hij in 2019 maar liefst twaalf weken op één stond in de Nederlandse Top 40.

In Wonder
Vandaag werd bekend dat de zanger zich door een camerateam heeft laten volgen voor een documentaire, die op 23 november op Netflix verschijnt. De film heet In Wonder en is geregisseerd door Grant Singer, die eerder video’s maakte voor The Weeknd, Lorde en Camila Cabello.

Shawn Mendes deelt al jaren zijn foto’s via Instagram. Wij selecteerden hier onder de leukste voor je.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS