Karamo Brown is sinds een maand niet langer verloofd met Ian Jordan. De twee hadden jarenlang een relatie, maar zijn nu dus uit elkaar. Brown, die bij Queer Eye de rol van cultuurpaus op zich neemt, zet nu zijn voorzichtige eerste schreden op het gebied van online en mobile dating. Wat er in die apps gebeurt, kan hem niet bepaald bekoren.

Geen fan
Aan het Amerikaanse magazine Us Weekly vertelde Brown dat hij geen fan is van mannen die niet gewoon ‘hallo’ zeggen om kennis te maken, maar meteen een foto sturen die in zijn woorden ‘ongepast’ is. Hij zegt: “Hou het een beetje netjes alsjeblieft.”

Brown vervolgt: “Wat ik heb gemerkt is dat het moderne daten een bende is. Het sturen van ongepaste foto’s is niet de manier om ooit met iemand in contact te komen. Het is niet universeel voor ‘hallo’. Ik weet niet waarom jongens denken dat dit gepast is.”

Vieze teksten
Waar hij ook niet van gediend is: expliciet seksueel getinte teksten. “Pas geleden had ik iemand die me de songtekst van Cardi B toestuurde, met de vraag: zullen we daten? Waarom denkt iemand dat ik daarop zit te wachten? Denken ze dat ik na het lezen van die tekst ineens zin heb om af te spreken?"

Cardi B scoort momenteel een wereldwijde hit met ‘WAP’, wat staat voor ‘Wet Ass Pussy’ en dit is de tekst.

Wat vind jij: stelt Karamo Brown zich een beetje aan of heeft hij een punt?

The Bachelor
En wellicht heeft Brown een andere manier gevonden om weer een nieuwe relatie te vinden: hij zegt in hetzelfde interview met Us Weekly dat hij best mee zou willen doen aan een seizoen van The Bachelor...