Bekijk de trailer van gay drama Uncle Frank

Een hartverwarmend liefdesverhaal met een traan

Leestijd: < 1 min

De bedenker van Six Feet Under heeft voor Amazon een dramafilm gemaakt over een man die zijn privéleven verborgen houdt voor zijn familie. De film heet Uncle Frank en gaat niet alleen over zijn familiegeheimen... Een eerste trailer laat behoorlijk wat drama zien. Dus pak de tissues er maar vast bij.

Uncle Frank speelt zich af in de jaren zeventig. Te zien is hoe oom Frank Bledsoe en zijn nichtje Beth zich beiden verhouden tot de veranderende familieomstandigheden, de geheimen die aan het licht komen en de dood van de patriarch van de familie.

De film is gemaakt door Alan Ball, die eerder de fijnbesnaarde familieserie Six Feet Under maakte, over de weduwe van een begrafenisondernemer en haar drie volwassen kinderen. Ball heeft zijn persoonlijke ervaringen nu verwerkt in Uncle Frank.

Paul Bettany is te zien als Frank Bledsoe, zijn nichtje Beth wordt gespeeld door Sophia Lillis. Peter Macdissie kruipt in de huid van Franks partner, met wie hij tien jaar samen is. Andere rollen worden gespeeld door Judy Greer, Stephen Root, Steve Zahn, Lois Smith, Margo Martindale, Jane McNeil en Michael Perez.

De film ging eerder dit jaar in première tijdens het Sundance Film Festival en is vanaf 26 november te zien op Amazon Prime Video. Hier de trailer.

Powered by Labrador CMS