Hot op Instagram: acteur Nam Joo-hyuk uit The School Nurse Files

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Netflix-serie The School Nurse Files al gezien? Die gaat over een school, waar een verpleegkundige rondloopt die monsters ziet in de vorm van ectoplasma-achtige glibberfiguren. Samen met een docent gaat ze het gevecht aan, en die docent wordt gespeeld door Nam Joo-hyuk. Dit zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Het gegeven van The School Nurse Files is even grappig als bizar: op een school lijkt alles doodnormaal totdat er een nieuwe verpleegkundige wordt aangenomen. Die ziet ineens overal jelly-achtige wezens rondschieten, gemaakt van ectoplasma. Dit blijken monsters te zijn, die ze moet bestrijden, samen met leerlingen en een knappe docent.

The School Nurse Files is van Zuid-Koreaanse makelij en staat sinds een maand op Netflix. Hier onder zie je de trailer, gevolgd door foto’s van de acteur die de docent speelt, Nam Joo-hyuk.

Nam Joo-hyuk is een 26-jarige acteur die is doorgebroken nadat hij de Zuid-Koreaanse versie van Top Model had gewonnen. Sinds vorig jaar is hij de officiële merkambassadeur voor Dior Men in Azië. Inmiddels heeft hij in drie films gespeeld en een stuk of tien tv-series, waarvan The School Nurse Files de eerste is op Netflix.

Dit zijn z’n mooiste Instagramfoto’s (maar bekijk eerst even de trailer).

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS